Wat vind jij passend onderwijs?

Bij OLAV doen we onderzoek naar passend onderwijs voor leerlingen met autisme. We stellen vragen over kennis en vaardigheden, maar vragen ook wat leraren nu eigenlijk vinden van passend onderwijs en hoeveel vermoeidheid ze ervaren. Met deze kennis hopen we in de toekomst ondersteuning en bijscholing een gerichter karakter te kunnen geven. 

Vind jij ook iets van passend onderwijs? Of wil je ons graag laten weten welke kennis en vaardigheden jij al in huis hebt? Wij horen graag wat jij te zeggen hebt! Vul dan onze vragenlijst voor leraren in, dan nemen wij jouw antwoorden mee in ons onderzoek. Bekijk ook even de informatiebrief, zodat je weet hoe we je antwoorden precies gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s