Ontmoet ons op het Nationaal Autisme Congres!

Heb je het OLAV-symposium gemist? Of ben je gewoon benieuwd naar OLAV? Op vrijdag 22 maart zijn wij aanwezig op het 19e Nationaal Autisme Congres in De Doelen in Rotterdam. We presenteren daar een poster over de online cursus “Autisme is de klas” voor PABO-studenten.

De cursus voor PABO-studenten ontwikkelden we vanuit de Academische Werkplaats Autisme “Samen doen!”. Tijdens het congres vertellen we je graag meer over de ontwikkeling van de cursus, de rol van OLAV bij het uitzetten en evalueren van de cursus, en onze plannen voor de toekomst! Natuurlijk kan je tijdens het congres ook een voorproefje krijgen van de cursus en mag je ons alles vragen over onze cursussen en ons onderzoek. Je vindt ons tijdens de pauzes tussen de andere onderzoekposters.


Let op, dit congres is niet vrij toegankelijk. Je moet je dus wel inschrijven. Ben je niet bij dit congres, maar wil je wel graag meer weten over OLAV? Dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s