CONCEPT: Informatie voor leraren

Over de cursus

Wij bundelden kennis uit de wetenschap, de jeugd-ggz en het onderwijs in een e-learning cursus die gratis beschikbaar is gesteld. Je leert onder andere op nieuwe manieren te kijken naar gedrag, maar krijgt ook allerlei praktische tips en voorbeelden. Wij denken dat leraren echt iets kunnen hebben aan het verbreden van hun kennis. Je leert bijvoorbeeld meer strategieën voor gedragsmanagement en het aanpassen van de context. Die strategieën leveren je uiteindelijk tijd en energie op.

blader hierboven door voorbeelden van de cursus


Over het onderzoek

Om zeker te weten of deze cursus werkt en aansluit, stelden we twee online vragenlijsten samen. Zo kunnen we op een wetenschappelijke manier uitzoeken of de cursus positieve gevolgen heeft voor leraren én hun leerlingen. De eerste vragenlijst vul je voor de cursus in en de tweede erna. Als ook leraren die de cursus niet volgen de eerste vragenlijst invullen, hebben we meer informatie en kunnen we betere conclusies trekken. Hierdoor weten we straks beter hoe en waarmee de jeugd-ggz leraren kan helpen.

Voordat je mee kunt doen, zijn we verplicht om je te informeren over hoe we je informatie precies gebruiken. Klik op de knop hieronder om de informatiebrief te downloaden.

Voor elke volledig ingevulde vragenlijst krijg je van ons een digitale cadeaubon van bol.com ter waarde van 5 euro. Lukt het je wellicht niet om de vragenlijst in één keer in te vullen, maar wil je later verder kunnen gaan? Stuur dan een mail naar a.smit@accare.nl voor een persoonlijke link.

Na het invullen van de vragenlijst, ga je terug naar deze website en klikt op de blauwe knop “Ga naar de e-learning cursus”. Je komt dan op de website van Accare waar je een gratis account aanmaakt voor de cursus.

Ik ben erg te spreken over de cursus over autisme, er staat echt zinvolle informatie in.

Marjan, leerkracht basisonderwijs

Heb je de cursus gedaan?

Na het volgen van de e-learning cursus kan je de tweede vragenlijst invullen. Klik daarvoor op de knop hieronder. Hiermee help je ons om de effectiviteit van de cursus goed te onderzoeken.

Let op! Klik alleen op deze knop als je nadat je de cursus hebt gedaan.