Welkom op de nieuwe locatie van OLAV!

De onderzoeksafdeling van Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie is aan het verhuizen. Het grootste deel van het team van OLAV is onderdeel van deze afdeling en verhuist dus ook. Vanaf nu kan je ons vinden aan de Lübeckweg 2 in Groningen. We zijn erg blij dat we nu weer vlakbij de behandelaren van Accare zitten, omdat we graag met hen samenwerken.

een klein voorproefje van de nieuwe ruimte

Wil je met jouw team aan de slag met de cursus van OLAV? We verzorgen graag een aanvullende workshop op jouw studiedag of margedag aan de hand van de vragen die bij jou op school spelen. Als je al veel expertise in je team hebt, dan vinden we het extra fijn als jij of je collega’s onze vragenlijst invullen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of kom langs. Kan je meteen ons leuke nieuwe indoor-tuishuisje zien!


Onze nieuwe adresgegevens:

Bezoekadres (op afspraak)
OLAV | Accare Research
Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

Postadres
OLAV | Accare Research
t.a.v. Anne Smit
Postbus 660
9700 AR Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s