‘Jeugdhulp en Onderwijs’ thema van refereerbijeenkomst Assen

Om de maand organiseren Accare, Ambiq, Elker, GGZ Drenthe KJP, Jeugdhulp Friesland, Jonx, Molendrift, Yorneo en OCRN in Assen een bijscholingsavond voor professionals werkzaam in de jeugdzorg. Deze zogenaamde refereerbijeenkomsten hebben iedere keer een ander thema. De eerstvolgende op 8 oktober gaat over jeugdhulp en onderwijs en Anne Smit van OLAV opent de avond met een promopitch.

Anne vertelt over haar promotieproject bij Accare, waarin ze onderzoekt of leraren die lesgeven aan leerlingen met autisme baat hebben bij een e-learning cursus over autisme. Ze onderzoekt ook wat deze leraren weten van, kunnen met, doen voor en vinden van leerlingen met autisme. Ze wil weten welke invloed de kennis, houding en vaardigheden van leraren hebben op het welzijn van leerlingen met autisme en hun ouders. In haar pitch vertelt Anne waarom en hoe ze dit doet en hoe dit aansluit bij internationaal onderzoek.

Meer informatie over de refereerbijeenkomsten in Assen vind je op de website van Accare. Wil je naar deze bijeenkomst komen? Zorg dan dat je je uiterlijk een dag van tevoren inschrijft, anders kun je niet naar binnen.

foto door Waldemar Brandt via Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s