Wat vind jij van passend onderwijs?

Bij OLAV doen we onderzoek naar passend onderwijs voor leerlingen met autisme. We stellen vragen over kennis en vaardigheden, maar vragen ook wat leraren nu eigenlijk vinden van passend onderwijs en hoeveel vermoeidheid ze ervaren. Met deze kennis hopen we in de toekomst ondersteuning en bijscholing een gerichter karakter te kunnen geven.

foto door Steve Johnson via Unsplash

Vind jij ook iets van passend onderwijs? Of wil je ons graag laten weten welke kennis en vaardigheden jij al in huis hebt? Wij horen graag wat jij te zeggen hebt! Vul dan onze vragenlijst voor leraren in, dan nemen wij jouw antwoorden mee in ons onderzoek. Op deze site vind je ook meer informatie over de vragenlijst en onze e-learning cursus ‘Autisme in de klas’.

PS. Ook leerlingen met autisme en hun ouders kunnen meedoen met onze vragenlijsten, maar alleen samen met een leerkracht of docent. Vraag jouw leraar of hij of zij al meedoet, of mee zou willen doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s