GEZOCHT! onderwijsorganisaties & schoolbesturen

Bij OLAV zijn we bezig met een project over onderwijs aan leerlingen met ASS. We hebben een gratis e-learning ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers, zorgverleners, en leraren. De e-learning bevat kennis over ASS en handvatten voor het lesgeven aan leerlingen met ASS. Nu zijn we heel erg benieuwd wat leraren in heel Nederland vinden van deze cursus, en wat wij weer van leraren kunnen leren over hoe zij/jullie onderwijs geven aan leerlingen met ASS.

foto door Headway via Unsplash

Afgelopen maand deelde een van de grootste onderwijsorganisaties van Noord-Nederland ons project al met hun directeuren en IB’ers. Een goed begin! Nu zouden we graag ook eens op jouw school of binnen jouw schoolbestuur komen praten over wat er daar al gebeurt, en waar wij zouden kunnen aansluiten. In overleg zijn er verschillende opties mogelijk.

Iets voor jou? Neem contact op met Anne Smit, onderzoeker bij OLAV (Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie) via a.smit@accare.nl of 06 868 357 25.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s