De eerste OLAV-vragenlijsten zijn ingevuld

Hoera! De afgelopen weken zijn de eerste vragenlijsten van OLAV ingevuld. In deze vragenlijsten geven leraren, ouders en leerlingen met ASS hun mening over passend onderwijs. Daarnaast vragen we naar kennis, vaardigheden, kwaliteit van leven en vermoeidheid.

Foto van Kari Shea viaUnsplash

Wil jij ook meedoen? Mis deze kans om je mening te delen niet! Hoe meer mensen onze vragenlijsten invullen, hoe beter wij een beeld kunnen vormen van passend onderwijs voor leerlingen met ASS. Deze kennis gebruiken wij in ons onderzoek en kan uiteindelijk weer worden ingezet om het onderwijs aan deze leerlingen te verbeteren.

Op onze homepage kan je vinden welke vragenlijst voor jou is en wat we precies aan je vragen. We hebben een vragenlijst voor leraren, ouders en leerlingen met ASS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s