OLAV bestaat uit twee delen

OLAV staat voor Onderwijs aan Leerlingen met ASS: het Versterken van leraren en is een project voor leraren uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. OLAV bestaat uit twee delen: (1) een e-learning cursus en (2) een onderzoek. In dat onderzoek evalueren we de e-learning cursus, en inventariseren we de kennis en vaardigheden van leraren die lesgeven aan leerlingen met een autismespectrumstoornis (ASS).

De e-learning cursus is op dit moment al te volgen via deze website. We verwachten dat deze week ook het eerste deel van ons onderzoek bij leraren online gaat. Wil jij meedoen? Mail naar a.smit@accare.nl om alvast meer informatie te ontvangen, of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s